Promóciós anyagok

Grafika

Rövid bemutatkozás

A zenekar gyökere a ’80-as évek végére nyúlik vissza, amikor először megalakult a Dantes nevezetű formáció Szentendrén. Néhány koncert és 1-2 év után a zenekar megszűnt létezni. Az eredeti „ősfelállás” 20 év után 2004-ben ismét nekivágott a nagyérdemű meghódításának. Mára már csak egy alapító tag játszik a zenekarban, de a lelkesedés továbbra is töretlen.
A banda meghatározó írányvonala a kezdetektől fogva a klasszikus dallamos heavy metal. A folyamatos tagcserék, az aktuális trendek és az idő előrehaladtával, a saját dalokban igyekeztünk alkalmazkodni a körülményekhez, de a repertoár fontos elemit képezik a műfaj meghatározó klasszikusai, mint az Iron Maiden, Judas Priest, Helloween feldolgozások.
2005-ben szerzői kiadásban megjelent az első lemez, ami az MMV címet kapta. Kisebb demók, és projektek után 2008-ban elkezdődtek a munkálatok a Top Secret lemez dalain, ami nem tudta elnyerni végleges formáját, egy leégett HDD miatt. 2014 év elején azonban sikerült befejezni, és nyilvánosság elé tárni a D3 címet viselő 7 dalos EP-t, melyre a friss szerzemények mellett, az elmúlt 9 év „slágergyanús” dalai is rögzítésre kerültek.