HELYHATÁROZÓ

Helyek, ahol megfordultunk, és ahogy mi láttuk…

A zenekar 10 éves fennállása során, megfordultunk több tucat budapesti valamint vidéki klub és szórakozóhely színpadán, akár saját szervezésben, akár meghívott vendégelőadóként.
A kis szöveges szösszenettel ellátott gyűjteményt azért hozzuk létre, hogy az ÉLŐ zene művelőinek és kedvelőinek támpontot adjunk hol, milyen tapasztalatokra tettünk vagy tehetünk szert. Ez természetesen csak azoknál a helyszíneknél tesszük meg, amelyek a mai napig üzemelnek, mert sok olyan hely is van, amelyek az évek során bezártak (esetenként nem meglepő módon).

A helyhatározó létrehozásával első sorban azoknak a (kevésbé ismert) zenekaroknak akarunk segítséget nyújtani, akik fellépési lehetőséget keresnek. Az elmúlt évtized során számos bevált és üzemképes koncerthelyszínt sikerült meghódítanunk, de párszor estünk már pofára is, jó magasról.
A kialakított szempontok nem az anyagiakra épülnek, bár összességében nem hagyhatjuk figyelmen kívül teljes mértékben, hisz az erősítők és hangszerek nem másznak fel maguktól a színpadra, és az üzemanyag sincs ingyen. A legfontosabb tényezők azonban a fellépő szemszögéből többek között a megközelíthetőség parkolás és pakolás szempontjából, a rendelkezésre álló színpad és technika, a hely adottságai, kialakítása és mérete, hangulata és még néhány említésre érdemes specifikáció.

De nem hagyhatjuk figyelmen kívül a résztvevők másik csoportját sem, mégpedig a közönséget!
Örömmel vennénk, ha a hallgatóság is értékelné a helyszínt, mint a legfontosabb szereplője a koncertnek. Hiszen hiába megyünk egy tökéletesnek tűnő helyre bulit csinálni, ha a pultos lányon kívül más nem kíváncsi a produkcióra.

Igyekszünk folyamatosan feltölteni, a régi és az új élményekkel, helyszínekkel, és szívesen fogadunk kérdéseket és észrevételeket is.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük