Diszkográfia

Angyal a pokolban

Mozgalmas és érdekes fordulatokkal teli 6 év után sikerült egy koronggal megajándékozni az univerzumot. A metál-csokorba 9 dal került: a Dantes és az egykori Kilences terem szerzeményei vegyesen. A „lemez” különlegessége, hogy stílusban némi eltérés tapasztalható az egyes dalok között, hiszen gyakorlatilag 3 különböző felállás dalai hallhatók, 3 különböző korszakból.

D3

2014-re a sok kudarc és küzdelem ellenére sikerült rögzíteni egy 7 tracket tartalmazó EP-t, amin az új szerzemények mellett azok a dalok is szerepelnek, amelyek túlélték a hányadtatásokat, a tagcseréket, és valamilyen formában, a közönség tetszését is elnyerték. A lemez a D3 címet kapta, aminek igen sok vonatkoztatása létezik, és szorosan kapcsolódik a zenekarhoz.

MMV

2005-ben szerzői kiadásban megjelent, a zenekar első 9 dalt tartalmazó CD-je, amely az MMV címet kapta, utalva ezzel a lemez elkészülésének az évére. A lemezen már Bujdosó Andris énekel, akinek nem volt sok ideje megtanulni és lefordítani ez egyébként angolul íródott dalokat.

Hulló csillag

2007-ben, elkészült a Hullócsillag (maxi), mely leginkább egy promóciós célra szánt demonstrációs lemez, 3 dallal és egy multimédiás track-el.